Livrarile se efectueaza de luni pana sambata intre orele 9 - 20.

Dupa expedierea comenzii din "COSUL DE CUMPARATURI", in scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

Comanda este livrată direct la domiciliu sau birou cât mai curând posibil. În prezența mărfurilor în stoc, livrarea se efectuează a doua zi după efectuarea comenzii.

Dacă comanda este facută duminică, livrarea se va face luni.

     Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Achitare

Plata în numerar la primirea bunurilor. Plata se face exclusiv în moneda națională pentru care se elibereaza bon.

Plata online prin card de credit Visa sau MasterCard. Livrarea mărfurilor este posibilă numai după confirmarea plății.

Puteți plăti online cu un card de credit Visa sau MasterCard. Plata prin intermediul cardurilor de plată se efectuează astfel: atunci când plasați o comandă pe site, vi se va cere să alegeți o metodă de plată. În coloana "Metoda de achitare" trebuie să alegeți "Achitare cu cardul bancar".

După aceasta, veți fi redirecționat  la pagina sistemului de plăți securizat al băncii, unde va trebui să confirmați plata.

Vă rugăm să rețineți că bunurile plătite prin cardul bancar, pot fi receptionate doar de clientul numele carui a fost indicate pe sait in momentul plasarii comenzii, prin urmare, la primirea comenzii trebuie să aveți un pașaport cu dvs.